Skip to main content

Blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Sociaal betrokken ondernemen?

05 augustus 2019

Klanten kiezen met zorg

Het gaat economisch alweer een tijdje bergopwaarts. En dat is goed nieuws voor zelfstandigen zoals wij. Zelfstandigen, die in lastige tijden hun klanten niet altijd voor het kiezen leken te hebben. Of wel? Wij – leden van coöperatie de Webcirkel – doen er in ieder geval alles aan om onze klantenportefeuille zo duurzaam en sociaal verantwoord mogelijk in te richten.

Sociaal betrokken ondernemen. Dat is waar we voor staan. Bij ons begon dat al bij de keuze van een bank voor onze bankzaken: we kozen een ‘groene’: Triodos. Want ‘Good deeds are more important than good looks, nietwaar? Ook de keuze van ons dienstenaanbod was een bewuste: wij werken bij voorkeur met Joomla en Wordpress omdat we graag bijdragen aan het principe van open source.        

Positieve bijdrage

En dan onze klanten. We hebben het geluk om vrijwel uitsluitend te werken voor ondernemingen die volgens ons iets sociaals en positiefs bijdragen aan de maatschappij. Wij, hemelbestormers? Roomser dan de paus? Welnee. Maar het geeft toch een goed gevoel als je werkt voor zorginstellingen als ZGAO, De dag van de Mantelzorg en Veilig Thuis. Onze klanten zorgen. En wij zorgen voor hen. Met aanbod op maat, transparante afspraken en gedegen en verantwoord advies. Op de korte en op de lange termijn.

Afvallers

De selectieve keuze voor betrokken opdrachtgevers, zorgt er uiteraard ook voor dat bepaalde instellingen en bedrijfstakken afvallen. Zo werken we niet voor defensie, casino’s, tabaksfabrikanten en fastfoodketens. Misschien halen we bij die laatste weleens stiekem een burgertje. Maar liever werken we voor en met betrokken burgers. 

Coöperatie de Webcirkel is een collectief van gedreven en geëngageerde web-specialisten, opererend vanuit verschillende locaties en met Nederland als thuisbasis. Wil je meer over ons weten? Contact Ronald Mosselman van Coöperatie Webcirkel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.