Portfolio

Waar we trots op zijn

MantelzorgNL

De landelijke vereniging MantelzorgNL komt op voor iedereen die zorgt voor een naaste.

Toegankelijkheid
Een website of web-applicatie is succesvol als die door iedereen gebruikt  kan worden. Dus ook door mensen met een beperking.

Klantvraag: toegankelijk en inclusiever maken van de website, zodat deze (op termijn) voldoet aan de toegankelijkheidsnormen.

Gerealiseerd: website allereerst gescant (eerste scan) op toegankelijkheid en de resultaten met aanbevelingen / advies rapport hiervan gedeeld met ManterlZorgNL en hun ontwikkelburo. Vervolgens hebben we na de implementatie van de aanbevelingen, een tweede scan gemaakt om te kijken of we technisch en wat content betreft aan de normen voldoen.

Net4kids

afbeelding website Net4kids

Net4Kids is dé kinderhulporganisatie voor bedrijven. Ze matchen organisaties met een concreet kinderhulpproject

Klantvraag: vernieuwen van de WordPress-website, zodat medewerkers van Net4kids makkelijker content kunnen toevoegen op de website. Oplossing bedenken om Projecten en Inspiratie beter te presenteren.

Gerealiseerd: in nauwe samenwerking met Net4kids is de website volledig opnieuw opgebouwd. De connecties tussen de vele activiteiten zijn veel zichtbaarder geworden door slim gebruik van sleutelwoorden en extra veldjes.

Amsterdamse School Platform Wendingen

afbeelding website Amsterdamse School Platform Wendingen

Een website met als doel de Amsterdamse School in volle breedte te inventariseren. Geholpen door de lezers om deze uitzonderlijke kunst- en architectuurstroming letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten.

Klantvraag: een grote en hoognodige transformatie van de oude naar een compleet nieuwe website met een nieuw uiterlijk. Meer dan 1700 items, 260 biografieën en bijna 250 blogs die sinds 2014 verzameld en geschreven zijn, verdelen over een online collectie-archief en een nieuwe website.

Gerealiseerd: in samenwerking met Axiell en RolandD zijn de items en biografieën geïmporteerd in Axiell Collections. Axiell Collections wordt door veel musea gebruikt voor het beheer van online (web-based) collecties. De blogs en alle forumberichten met bijbehorende reacties zijn meeverhuisd naar de website. Voor de integratie van de collectie-database met de website hebben we een op maat gemaakte koppeling ontwikkeld. Daarnaast heeft de website een nieuwe look gekregen (in stijl met de website van Museum het Schip) met tevens een nieuw logo.

 

Museum Het Schip

afbeelding website Museum Het Schip

Amsterdamse School Museum Het Schip

Klantvraag: helpen bij de online propositie, vernieuwen website en ticketaanbod op de site.

Gerealiseerd: advies, begeleiding bij de online uitingen, ontwikkeling van de website. Koppeling met het ticketsysteem op de website.

ZGAO / Zorggroep Amsterdam Oost

afbeelding website ZGAO / Zorggroep Amsterdam Oost

Zorgorganisatie voor zorg en behandeling thuis, wonen revalideren en verblijven.

Klantvraag: overzichtelijk maken van alle informatie op de website.

Gerealiseerd: advies, ontwikkeling en implementatie van de (mobiele) website. Verzorgen van connectie met de online vacaturebank.

Rail Magazine

afbeelding website Rail Magazine

Tijdschrift voor spoorwegen en modelspoor.

Klantvraag: webwinkel waar alle publicaties van Rail Magazine verkocht worden, aanmelden van nieuwe abonnees, nieuws- en blogsysteem. 

Gerealiseerd: website met WooCommerce in WordPress, abonnement voor kleine wijzigingen, technische updates, SEO.

Veilig Thuis Kennermeland

Oude Algemene Begraafplaats Zeist

afbeelding website Oude Algemene Begraafplaats Zeist

De Stichting Oude Algemene Begraafplaats Zeist zet zich in voor het behoud van deze bijzondere historische plek om de belangstelling voor de oude begraafplaats levend te houden. Het is een monument voor alle Zeistenaren en de Zeister jeugd zal via het onderwijs bij de begraafplaats worden betrokken.

Klantvraag: nieuwe website waarin we het werk van de stichting helder kunnen presenteren en welke bezoekers kunnen raadplegen en informeert over activiteiten.

EversPartners

afbeelding website EversPartners

EversPartners. Een onderneming met 80 doorgewinterde, ondernemende professionals en een totaalpakket aan dienstverlening helpen hun opdrachtgevers met bouwkundige én constructieve vraagstukken.

Klantvraag:
Bij een nieuw logo en identiteit hoort ook een nieuwe website. Er was al een ontwerp gemaakt, nu moest het nog gerealiseerd worden. Uiteraard zoekmachine geoptimaliseerd (SEO) en mobiel-vriendelijk. De inhoud van de oude website moest daarin worden meegenomen en worden geherstructureerd.

Gerealiseerd:
In samenwerking met Joey Krop van VEXA hebben we in 6 weken tijd een nieuwe Joomla! website gerealiseerd waarbij de oude content een plek kreeg in de nieuwe lay-out en het beheer voor klant zo eenvoudig mogelijk is gemaakt met speciale invulvelden zodat de content direct op de juiste plek in de vormgeving terecht komt.

Het Nieuwe Noord

Het Nieuwe Noord is de naam van een nieuwe wijk in Hoofddorp met Evast als projectontwikkelingsmaatschappij: zij bouwen volgens het cradle-to-cradle principe en kiezen voor materialen die in de toekomst op een andere plek hergebruikt kunnen worden.

Op de website zal de ontwikkeling van deze wijk te volgen zijn. De website is bedoeld om te informeren en zal meegroeien met de verschillende stadia van het ontwikkelingstraject.

Klantvraag: binnen zeer korte termijn een website ontwikkelen met de juiste look & feel die past bij de visie van het project.

Gerealiseerd: in samenwerking met VEXA is er een nieuwe Joomla-website ontwikkeld. Eenvoudig van opzet waar beeld en visualisaties de ruimte krijgen.

Alleen Jij Bepaalt

Afbeelding website

Biedt jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding.

Klantvraag: eenvoudig en snel de website aan te kunnen passen.

Gerealiseerd: in samenwerking met BBK (www.doorvriendschapsterker.nl) bestaande website omgezet naar WordPress.

BenU

Research beeld en geluid
Afbeelding website BenU

Klantvraag: nieuwe en frisse website die past bij de huidige trends.

Gerealiseerd: realisatie van concept, design en ontwikkeling van de website met WordPress.

Creative Valley

afbeelding website Creative Valley

Bij Creative Valley draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen.

Klantvraag: nieuwe website met een nieuwe look vanwege toevoeging nieuwe locatie. Design omzetten naar template.

Ontwerp door: Studio Doen! www.studiodoen.nl.