logo-de webcirkel

Over de Webcirkel

De mensen van de Webcirkel werken samen in een coöperatie. Dat samenwerken doen we niet alleen met elkaar, maar ook met anderen. We delen kennis met andere webprofessionals en met jou als klant.

We maken websites met Joomla en WordPress. Dat zijn gebruiksvriendelijke en veelgebruikte systemen om websites mee te maken.

Met zo'n website verander je de inhoud van je website zelf. Je krijgt een mooie site die goed vindbaar is en mee kan groeien met je bedrijf of organisatie. 

We denken met je mee, we ontwikkelen de website en zorgen voor een stabiele en veilige omgeving om je site te hosten. Ook het technisch onderhoud kun je aan ons uitbesteden.

Open Source

De Webcirkel ontwikkelt websites met Open Source software. Dat is een pakket codes die iedereen mag gebruiken, en iedereen mag er zijn steentje aan bijdragen. Zo wordt de kwaliteit altijd hoog gehouden, en is het een groot plezier om ermee te werken.

Je kunt Open Source software gebruiken voor fotobewerken, bijvoorbeeld Gimp. Of als volledig computerbesturingssysteem zoals Linux.

CMS

Wij gebruiken Open Source software voor onze websites: Content Management Systemen (CMS).

Met een Content Management Systeem kun je je website volledig zelf besturen. Je kunt inloggen en foto's verwisselen, teksten vernieuwen, een menu aanmaken, of je website uitbreiden met een volledige winkel.

de Webcirkel

de Webcirkel Coöperatie U.A.
E-mail info@dewebcirkel.nl
Telefoon 085 301 06 06
KvK 60028718

Eindhoven

Torenallee 28-42
5617 BD Eindhoven

Amsterdam

Derde Kostverlorenkade 34
1054 TS Amsterdam

Dordrecht

Heimerstein 20
3328 ME Dordrecht

de Webcirkel

We zorgen voor je
online aanwezigheid.

Maak het met ons!