Skip to main content

Over de Webcirkel

Zoek je hulp bij de opzet of het verbeteren van je digitale product?

Leden van De Webcirkel

De Webcirkel

Wij zijn een team van ervaren, enthousiaste online-specialisten die niets liever doen dan organisaties in beweging brengen met gedegen online-communicatie. Of het nu gaat om interne- of externe communicatie: wij adviseren en begeleiden je bij de succesvolle inzet van je digitale product.

We verzorgen ook online presentaties, zoekmachine-optimalisatie, mailinglijsten en nieuwsbrieven. Ook apps, chat-functies, projectmanagement, beheer en beveiliging gaan we niet uit de weg. Vroeger heette dat een full servicebureau. Wij noemen het gewoon partnerschap.

Uiteraard ligt de start van onze samenwerking  bij jouw vraag. Maar daarna vragen we graag door. Waarover beschik je al? Voor wie doen we het en waarom? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat jouw te ontwikkelen web-applicatie zoveel mogelijk bijdraagt aan het welzijn van jouw gebruikers?

Maak kennis met ons

Onze coöperatie bestaat uit vier leden. Ieder met zijn of haar eigen expertise. Samenwerken doen we soms op afstand en vaak bij elkaar. Waren we al online-experts, inmiddels zijn we dus ook ervaringsdeskundigen op het gebied van flexibele on- en offline samenwerking en sociale innovatie.

Naast online tref je ons vaak fysiek aan op conferenties en kennisdeel-sessies. Daar onderhouden we graag en veelvuldig contact met collega-ontwikkelaars.

Daarnaast maken we deel uit van de WordPress- en Joomla-community (Pizza, Bugs & Fun, vertaalteam, Joomla-gebruikersgroep). Josien, bijvoorbeeld, is medeorganisator van Joostock Unconference.

Door op deze manier bij te blijven, zijn we steeds in staat om aan de kritische verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen.

Ons team

Ronald Mosselman

Ronald Mosselman

Accountmanagement
Social Media
Strategie

Partners

Mark Prinsen

Mark Prinsen

Concept
Webdesign & styling
Website ontwikkeling
SEO

Annemiek Stoel

Annemiek Stoel

Trajectbegeleiding
Webdesign 
Website ontwikkeling
Print, logo & huisstijl